Szegedi WS 2016.09.18.

És igen igen igen!
Több hónapja már, hogy Szeged gyönyörű városába költöztünk és természetesen itt sem áll meg az élet. Ha valahol abbahagyom a tanítást úgy néz ki máshol találom meg rá a lehetőséget. Nagy örömömre szolgált a mai napon új elméket csiszolni, és tapasztalatainkat Katával együtt átadni olyan embereknek akik erre nagyon is fogékonynak bizonyultak.
A Ws előtti napon ugyan kicsit aggódtunk az időjárás viszontagságai miatt, de hajnalban felébredve már tisztán látszódott a fotózásra tökéletesen alkalmas idő. Hát persze hogy ezt rendeltük meg :)
Talán elsőre korainak tűnik a reggel kilenc órakor való találkozás, azonban kárpótolt mindenkit a sok információ és a szuper modell!
Szokásomhoz híven megint izgultam, mint mikor az ember új iskolába iratkozik be, új tanulókkal találkozik, de Kata támogatását élvezve és azt látva hogy a diákok mennyire érdeklődőek, bele bele kérdeznek a monológomat megszakítva, leírhatatlan boldogság töltött el az oktatás minden perce alatt.
Az itt látható képekért is a diákokat dicsérhetem, hiszen míg engem ők foglaltak le illetve a fényekkel és a modellekkel való bánásmód, addig nem csak a jegyzetfüzetek kerültek elő, de a fényképezőgépek is!
Azt hiszem csodálatos nap volt és ha mindenki egyetért folytatása következik!
Köszönet Katának, Aliznak, Zolinak, Zoltánnak, Tibornak és Palinak.
A következő WS témja - Budoir fotózás az új lakásunk nagytermébe!
Jelentkezéseket már fogadjuk

Pacsi mindenkinek!

A fotózás témája

Kezdő fotósok oktatása, Modellekkel való bánásmód és irányítástechnika valamint a természetes fények használata témában.

Kövessetek Instagramon, FB-on, weboldalunkon és a cenzúrázatlan képek miatt 500px.com - on


Ügyfél

A jó ízlés nevében


Dátum

2016. szeptember 18.