Egy csodás család csodás napja, avagy a Németh-Garami család

Csodálatos nyári nap és egy mesébe illő helyszín, piknik kosár a fűben, mellette pezsgő és a kicsiknek dinnye valamint narancslé. A nap már nem tűz olyan magasan a fények kezdenek tökéletesek lenni. Kata az utolsó simításokat végzi a leterített pléden és baguetteken. Már csak a legfontosabbak hiányoznak, a család akivel megbeszéltük a fotózást!
Nem várattak ők sem magukra, ahogy megbeszéltük pontosan időre érkezve. Még csak messziről látom a kocsi ablakán keresztül, de látszik, smink és frizura kifejezetten a mai napra elkészítve. Ajtó nyílik, Helga kézben tart mindent. Ízlésesen felöltöztetve mindenki, gyerekek és még apuka is azt vette fel amit anyuka megálmodott. Két gyermek természetesen 3 felé rohan, de rutinosak vagyunk, csak pár véletlen elejtett szó és még a legapróbbak is a piknikkel törődnek ( meg persze a játékokkal amit anyu és apu gondosan becsomagolt ).
Azt hiszem elmondhatom, dráma nélkül sikerült fotózni és senkinél nem tört el semmi ( nah jó nálunk néhány pohár de ez belefér :) )
Halkan jegyzem meg, de talán még Atis is élvezte a csendes tóparti fotózást és a kellemes kis pikniket.

Fogadjátok sok szeretettel közös munkánk termékének ízelítőjét.

A fotózás témája

Németh-Garami család fotózása

Kövessetek Instagramon, FB-on, weboldalunkon és a cenzúrázatlan képek miatt 500px.com - on


Ügyfél

Németh-Garami család


Dátum

2015. július 17.