Családi sorozat

Ez egy különleges fotózás volt hiszen sem, megrendelve nem volt, sem egyszerre leszervezve :)

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az egész a nagymamámnak készült 80. szülinapja alkalmából ( meglepetésnek ) és egy hatalmas család számos tagját kellett valahogyan úgy összeszerveznem, hogy mindenkinek megfelelő időpont legyen. Megjegyezném, EZ LEHETETLEN!

Természetesen nagyim is szemfüles volt és rájött, hogy valami készülődik, így taktikát változtattam és ahelyett, hogy kihagytam volna a fotózásból, közöltem vele, hogy ez egy versenyre készülő sorozat lesz és szeretném ha modellt állna nekem. Gyanú elaltatva és gond nélkül tudtuk folytatni a többiekkel is a fotózást.

A feltöltött képek a tanúi arra, mikor a fotós és a segítők magyaráznak a családnak, ki mikor merre nézzen ( persze mikor a kis dédunokák megmakacsolják magukat elég nehéz a dolgom ) :D

A végén még édesanyám kísérője is bejött a studióba ( elmaradhatatlan Brúnó kutyánk! ), így ő sem maradt le a fotózásról. Szerintem élvezte!

Remélem a fotózás közben lőtt képek tetszenek mindenkinek és ha más is kedvet kap egy hasonló sorozatra, vagy más típusúra akkor ezen képek alapján kedvet kap hozzá!

Megjegyzés:  


-  Ez a fénykép több helyről inspirált már, és vannak fotósok akik magukénak mondják ezt a típust, de azt hiszem világszerte rengetegen ismerik és alkalmazzák ezt a kis trükköt.
-  A családot a képen, születési sorrendben helyeztem el és azóta már kibővült egy kicsit, de bízom benne, hogy ez nem vesz el a kép érzelmi értékéből!          

A fotózás témája

MEGLEPETÉS A NAGYMAMÁNAK


Kövessetek FB, instagram vagy a cenzúrázatlan képek miatt 500px oldalunkon!


Ügyfél

Rokoni Családok


Dátum

2015. július 15.